Åpen Flydag og Kvinneflydag på Ulven

I august og september gjennomførte Os Aero Klubb sine årlige arrangement på Ulven hvor vi åpner flyplassen for gjester. Lørdag 26. august gjennomførte vi vår åpen flydag og lørdag 2. september vår andre kvinneflydag. Tanken bak våre åpne dager er å vise fram vårt fantastisk hobby til alle. Siden i fjor har vi også økt fokus på rekruttering av kvinner og jenter, noe vi skal jobbe videre med for å jobbe med kjønnsbalansen i luftsporten.

Det var kjekt med så mange flyinteresserte på Ulven og flere av våre gjester tok også anledning og fløy en tur med seilfly, motorseilfly eller sportsfly. Vi klarte også å rekruttere en ny elev samt en kvinnelige seilflypilot fra Nederland som er fastboende i Bergen. Det er alltid kjekt når vi kan vise fram vårt fantastisk hobby til andre. Vi håper at flere ble inspirert av luftsporten og det var flere som har funnet ut at det er kanskje noe de kunne tenke seg å prøve i framtiden. Vi gleder oss allerede til våre åpne flydager neste år!

Comments are closed.