Info seilflygruppen

Hangaren går det fremover med og den er snart ferdig.  Det som gjenstår er dører og platting foran for å lette tilkomst samt noe planering.  Arbeidet med hangar har laget dype spor over deler av rullebanen.  Planen er å utbedre det før vi starter med flyging. Rullebanen er bløt og fuktig.  Den trenger å tørke opp.  Vi har også plane rom å få den gjødslet i nær fremtid.  

Alle seilflyene skal ha CAMO inspeksjon.  Det er en utfordring i disse corona tider.  Teknisk arbeider med klarlegging for CAMO og har noe alternativer under vurdering.  Fallskjermene er pakket om og slepeflyet er klar for sesongen.  Håpet er at idretten og NLF finner hensiktsmessige tiltak slik at vi kan komme i gang med skoleflyging. 

NLF planlegger å sende ut nærmere informasjon over helgen.

Mens vi venter på at ting skal komme i orden får vi holde avstand og holde oss frisk.

 

Arne Wangsholm
Kontaktmann seil

Comments are closed.