Påskeleir 2008

paaskeleir-2008Video fra påskeleiren finner du her, og bilder her.

God dag alle seilflygere!

Påsken nærmer seg og nå er det bare to uker igjen. Som tidligere nevnt blir den også i år, avholdt på Voss, Bømoen. Se bilder ogvideo av gode minner, på hjemmesidene.

Dato
Fra og med lørdag 15. mars, til og med mandag 24. mars.

 

Påmelding:

Jeg vil gjerne be folk melde seg på påskeleiren så fort som mulig, bådevaklisten og ved å sende en e-post til undertegnede (bgronlie@broadpark.no). Informasjonen vi trenger er navn, hvilke dagerdu deltar på, om du trenger soveplass og eventuelt om du kan instruere eller slepe. Vi kan også nåes på telefon: 926 47 264.

Soveplass:

Vi har fått låne samme hus som i fjor, gratis. Ene halvdelen av et gårdshus, under ti minutter å kjøre fra Bømoen eller fem minutter fra Vossevangen. Det er i utgangspunktet fem sengeplasser i huset, men det kan legges madrasser på gulvet, avhengig av hvor trangt vi vil ha det. Pris pr. hode er satt til 50 kr pr. natt. Vi får én delt nøkkel.

Adressen til huset er Gamle Bordalsvei 60.

Fly:

Vi har planlagt at følgende fly skal være med til Voss denne påsken:

Discus

ASW-20

PW-5

SF-34

 

Listen kan endres dersom det blir veldig mange påmeldte.

 

PS! Jeg regner med at alle flyene trenger periodisk sjekk før flyging. Vi trenger noen med tillatelse/kompetanse til å utføre disse periodiske sjekkene.

 

Transport av fly:

SF-34 må sannsynligvis slepes luftveien til Voss. Flere har allerede sagt seg frivillig til å ta den turen. Bjørn Vigeland har satt seg opp som slepeflyger.

ASW-20, Discus og PW5 settes i tilhengere når de forlater byggelokalet. Noen som har tilhengerfeste, og kan tenke seg å dra disse opp til Voss? Vi trenger altså tre personer.

 

Drivstoff

På Voss håper vi å få låne drivstoffanlegget til Tvilde, vi har en mann på saken. Om vi får låne anlegget gjelder sannsynligvis de samme reglene som for ett år siden; at vi alltid skal ha en ansvarlig person som sjekker at instruksene for eksempelvis drivstofflistene blir fulgt. I fjor var det avtalt med den aktuelle slepeflyger for hver enkelt dag, at han/hun hadde ansvaret. Dette fungerte fint, så jeg håper vi kan overføre det til i år også.

Vi må passe på at CUBen har nok drivstoff til et par lokale ”oppfriskningsturer” i tillegg et slep til Voss, når den kommer fra verkstedet på Flesland.

Leie av klubbhus

Som vanlig håper vi å leie Voss FKs klubbhus. Dette klubbhuset forlater vi, som vanlig, litt bedre enn hvordan det så ut da vi kom dit. Bruker vi for eksempel deres dopapir, så kjøper vi inn nytt dopapir før vi drar. Alle har ansvaret.

Hvis du har spørsmål må du gjerne kontakte oss, helst på e-post (evt. på 92647264/93260820).

Med vennelig hilsen,
Gunnar og Geir Grønlien

Comments are closed.