To Æresmedlemmer i klubben

Siste uke hadde klubben en spesiell anledning til å hedre to av våre medlemmer som har vært med i klubben veldig lenge. I tillegg fyllte begge 90 år for kort tid siden. Derfor feiret vi med kake og hyggelig samvær. Johannes Heggland har vært medlem i klubben i 75 år, nesten fra stiftelsen av klubben. Han har bidratt mye i klubben også som byggmester av seilfly. Arne Aasheim har også vært medlem i klubben i flere tiår og har vært en essensiell støtte med tekniske ting på anlegget samt slepeflyet til klubben.

Os Aero Klubben er veldig heldig som har så mange dyktige medlemmer og det er kjekt at medlemmene våre i alle aldersklasser trives på Ulven. “Gamlekarer” er en gruppe av flyinteresserte seniorer, møtes en gang hver måned, ofte med interessante foredrag. Alle flyinteresserte ønskes hjertelig velkommen til å bli en del av denne kjekke gjengen.

Comments are closed.