God jul og godt nyttår!

Os Aero Klubb ønsker alle medlemmer en riktig god jul, gledelige dager og godt nyttår! 2020 har vært et spesielt år for alle og hadde også en stor innvirkning på virksomheten i klubben. Vi takker alle som stilte med dugnad dette året som til tross av alt har også vært en sukksess med flere nye sertifikater, solo elever, nye elever, fantastiske resultater under Gran Prix og Norgesmesterskap, og i tillegg gjennomførte Modell Norgesmesterskap på Ulven med stor deltakelse.

Året 2020 er snart over og vi nærmer oss full fart 2021. Derfor er det viktig at alle markerer torsdag 28 januar kl 19 i kalenderen med OAK sitt årsmøte som blir gjennomført digitalt. Styret skal sende ut detaljene de kommende ukene og vi planer å kjøre en eller to medlemsmøter før årsmøte med noe diskussjonspunkter hvor vi kan også bli litt vant til den digitale platformen vi skal bruke under årsmøte.

God jul og godt nyttår!

Comments are closed.