Seilflygruppe møte onsdag 17/10 2018

Til seilflygruppens medlemmer.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til gruppemøte i klubbhus onsdag 17/10 2018 klokken 1900.

Som sikkert mange av dere kjenner til, så mottok Terje NLFs gullnål under seilfly konferansen. Denne kan tildeles personer med mangeårig innsats som tillitsvalgt i NLF. Vi i seilflygruppen ønsker å markere dette med en sammenkomst på onsdag.

Etter enkel bevertning fortsetter vi med gruppemøte. Seilflysesongen 2018 går raskt mot slutten, og vi orienterer om årets drift. Det er også tid for å starte flyvedlikeholdet, så vi snakker litt om det.

Det kan se ut til at driften i OAK viser en nedadgående trend. Derfor vil vi dra i gang en diskusjon om kursen for OAK framover.

Vi håper at alle kan delta.

Vennlig hilsen
Gruppestyret

Comments are closed.