Julebord 2017

Når: Lørdag 25. november kl.18:00
Hvor: OAK klubbhus, Vaksinen
Bindende påmelding innen: Onsdag 22. november kl.12:00

Alle medlemmer i OAK er herved invitert til helaften i klubbhuset denne lørdagen før vi går inn i den hektiske julemåneden. Svein og Reidar disker opp med en deilig forsmak på julen med ribbe, karbonader, medisterpølse og pinnekjøtt. Noe å drikke til maten blir det også! De som ønsker å bli igjen etter kaffen er inntatt, oppfordres til å ta med egen drikke og snacks til dette. Det blir deling av gode historier, musikk og garantert god stemning!
Ta gjerne med din andre halvdel eller andre du vil dele kvelden med!
Bindende påmelding gjøres ved å sende en e-post til kristoffer[krøll]tresam[dott]no
(husk å oppgi evt +1)

Pris pr. person: 250,- kr betales kontant ved ankomst.

Snakkes der!!!

Comments are closed