Sesongstart OAK

Hei gamle og nye seilflygere! Snart er det klart for sesongstart 2017 her i Os Aero Klubb! Men hold an, hold an! Før vi starter den 6 måneder lange festen må vi gjøre oss helt klare! Ellers ryker vi til allerede på forspillet, og det er jo kjedelig!

Kjapp personlig sjekkliste:

Er medlemsskap i NLF og OAK betalt for 2017?
Har jeg gyldig legesjekk/lisens/elevbevis?
– Begge disse punktene sjekker du ved å logge inn her: http://melwin.nlf.no/start?fcm

Har jeg betalt årskort i OAK for sesongen 2017?

Prisliste for 2017 med kontonummer ligger på nettsiden og på facebook. Du skal også ha mottatt e-post om denne. Betaler du innen 1.april så får du 1000 kr i rabatt på årskortet.

Ta en titt i loggboken

Hvor mye fløy du i fjor? Når fløy du sist? Tenk litt på treningsbarometeret og dets anbefalinger dersom du har flydd lite i det siste.

Sett deg et mål for sesongen!

Første solo, fly første 5-timer, bestå oppflyging, krysse sognefjorden. Uansett hvor mye erfaring du har, kan det være inspirerende og nyttig å sette seg et mål for sesongen, gjerne med noen delmål for å ha noe å strekke seg etter.

CAMO-inspeksjon
Southern Sailplanes kommer til Ulven i uke 14 for å gjennomføre årets CAMO inspeksjon. Frem til da er det viktig at så mange som mulig hjelper til på onsdagsdugnaden for å få flyene igjennom årlig inspeksjon! Spesielt nå fremover er det behov for ekstra hender til å løfte vinger og den slags, så møt opp, prat skjit, drikk kaffe, og hjelp til der det trengs!

Påskeflyging

Påsken vil nok bli starten på årets flysesong, i vertfall for mange av oss. Mange har fri hele uken, og dette gir en unik mulighet til å få god aktivitet og fine flyturer for de som vil!
Årets påskeflyging vil primært foregå fra vår egen flyplass på Ulven. De som ønsker å fly fra Ulven i påsken må sette seg opp på vaktlisten så snart som mulig! Ved å gjøre dette, er du med å legge til rette for mer aktivitet og flyglede for alle! Etter det undertegnede har forstått, er det nok elever, instruktører og sertifikatpiloter som ønsker å fly på Ulven denne påsken til at det kan bli mye aktivitet, hver dag! Men, litt planlegging er nødvendig skal vi få det til. Første instruktør er allerede på listen! 🙂
OBS! Husk å «bla» til rett måned på vaktlisten for å sette deg opp i påsken (april).

I tillegg til flyging fra Ulven, blir det påskeleir på Anda Lufthavn, Sandane. Leiren vil være et godt utgangspunkt for å bedrive viderekommen flyging, men også noe skoling dersom det er ønskelig. Sandane flyklubb stiller med eget slepefly + slepeflyger. De har kjøpt vår to-seter SF-34 som etter planen vil være på plass og flyklar der oppe til påske. I tillegg kan vi ta med f.eks PW-5 eller Discus oppover dersom det er ønskelig/behov.
De som ønsker å være med å fly på Sandane bes sende påmelding på e-post til kristoffer [krøll] tresam[dot]no med ankomst og avreise dato, samt litt info om hva/hvordan man vil fly. Fristen for å melde seg på leiren på Sandane er søndag 26. mars. Eventuelle utgifter i forbindelse med transport og bruk av OAKs fly til Sandane, samt overnatting vil bli fordelt på deltakerene, og kommer i form av en liten leir-avgift. Detaljer rundt dette, overnatting, materiell og flyging på Sandane kommer i eget skriv til de påmeldte kort tid etter påmeldingsfristens utløp.

Vennlig hilsen,
Kristoffer Samuelsen