Flydag & Vårfest!

Førstkommende lørdag, 09.april, blir det flydag og vårfest på Ulven!
Sesongen er i gang, stripen har tint opp og værmeldingen er god. Dette må feires med en god flydag, samt en fest på kvelden! Instruktør, og bakkemannskap er på plass fra tidlig morgen av for å fly med klubbens helt nye elever, og alle andre som ønsker det. På slepeflygerfronten har vi dekning dagen igjennom. Foreløpig ser værvarselet svært bra ut, og det blir sikkert gode muligheter for turflyging denne dagen også (skal ikke mye til nå på våren).

Utover ettermiddagen fyrer vi i gang grillen. Svein og Kristoffer stiller med salat og enkelt tilbehør fra klubbkantinen (kr. 100,-), ellers gjelder det å ta med det man vil grille og drikke selv. Når kvelden kommer, så fortsetter vi med en skikkelig vårfest i kjent OAK-stil! 🙂

Medlemmer som ønsker å være med på flyging denne dagen oppfordres til å sette seg opp på vaktlisten.
Operative seilfly:
K-7, Discus, PW-5, Duo Discus, ASW20