Påskeflyging Ulven

Påsken er her! Før deg opp på vaktlisten ASAP, så blir det flyging!
Her følger en statusoppdatering på tingenes tilstand…

Fallskjermene er kommet tilbake fra ompakking. Takk til Rune Hovda for transport av disse!
Forsikringspapirer til flyene har også ankommet Ulven. Alt ser ut til å være klart for at vi kan starte sesongen med påskeflyging på Ulven den kommende helgen og uken.
Det som gjenstår er å montere fly og rydde hengere ut av hangaren. Dette kan vi gjennomføre allerede i morgen dersom det er interesse for det! Igjen vil jeg oppfordre alle til å sette seg opp på vaktlisten! Det er kjempeviktig å benytte seg av denne i år slik at vi best mulig kan organisere flydagene. Dette gjelder uansett om man vil fly på egenhånd, instruere, slepe eller er elev!

Discusen står fortsatt i byggelokalet i påvente av reperasjon av hjulluke. Ka-8 er muligens heller ikke helt 100% klar. Motorglideren er ikke klar. De andre flyene er ready-to-fly!

Nå som mange fly skal monteres for første gang i år, er det viktig å være ekstra nøye med utførelse, daglig ettersyn og dokumentsjekk før man flyr. Det er mennesker som har utført arbeid på flyene i vinter, og de kan som kjent oppstå feil.
Vær oppmerskom og ikke vær redd for å ta kontakt med Terje, meg selv eller andre om noe er uklart.
Jeg vil undersøke hvem som har lyst og anledning til å stille opp i morgen, og håper vi kan ha kyndig personell på plass slik at førstegangsmontering kan gjennomføres på en trygg og god måte. Før deg på vaktlisten, og ta gjerne kontakt med meg dersom du kan stille i morgen eller på søndag!

Baneforholdene på Ulven er ok, men det er som ventet, bløtt noen steder (i søkk og skygge). Det er viktig at de som skal fly i disse dager bruker sunn fornuft med tanke på å ivareta banen vår slik at vi ikke ødelegger den for resten av sesongen. Det er i ytterste konsekvens, bedre å avlyse flyging en dag eller to nå i påsken, enn å måtte drive på med dugnad og reperasjoner på banen utover våren og sommeren.

Jeg vil forsøke å koordinere påskeaktiviteten så godt jeg kan videre, men jeg er avhengig av at alle benytter seg av vaktlisten og fører seg på før dagen før for at dette vil la seg gjøre.
God påske alle sammen!

Vennlig hilsen,
Kristoffer Samuelsen

Comments are closed