Seilfly-NM i Grand Prix fellesstart

På vegne av S/NLF inviterer Os Aero Klubb herved til NM i Grand Prix Fellesstart på Bømoen 22-28 mai.
Dette er første gangen det arrangeres Norgesmesterskap i seilflyging med fellesstart. Os Aero Klubb har fra før avholdt flere norgescuper på Voss med fellestart. Dette har vært en kjempesuksess hvor alle deltakerne og organisatorene har vært kjempefornøyde! Dette positive engasjementet tar vi med oss inn i 2016 og smeller til med et Norgesmesterskap!

Invitasjon til NM Grand Prix Bømoen 2016

NLF Bookingsider for påmelding av piloter til Voss Grand Prix

Voss Grand Prix på Facebook

Organisasjonen er godt i gang med å få på plass de nødvendige apparatet rundt mesterskapet. Siden jobben gjøres på dugnad er all hjelp velkommen! Vil DU være med å bidra til seilflyfest på Voss i mai? Ta kontakt med Kato Kvitne eller styret i OAK.